Pressemeddelelse

Til vores kunder,

Leverandører og forretningsforbindelser

Ellinge, d. 3. juli 2019

Direktørskifte hos Ellinge Smedie A/S

Lars Peter Degn der de sidste 1½ år har fungeret som arbejdende bestyrelsesformand i Ellinge Smedie A/S vender nu tilbage som adm. direktør i virksomheden, som han tidligere også har været i 9 år fra 2008-2017.

Årsagen til ændringen er, at virksomheden efter fælles overenskomst med direktør Jimmy Storm har valgt at fritstille ham pr. d.d.

Virksomhedens daglige drift fortsætter uændret, idet alle vores nuværende og dygtige medarbejdere fortsætter i deres nuværende job.

Det er ejerkredsens overbevisning, at det gode fundament og den positive udvikling som virksomheden er inde i, vil sikres bedre sammen med virksomhedens dygtige medarbejdere med den nu foretagne ændring, og at det vil medvirke til at styrke virksomhedens fremtidige konkurrenceevne, samt sikre at virksomheden fortsat vil være i stand til at leve op til de krav, som kunderne forventer af en virksomhed som Ellinge Smedie A/S.

Vi håber, at alle vil tage positivt mod forandringen, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse bedes rettet til Lars Peter Degn på 2099 3790 eller på lp@ellingesmedie.dk.

Med venlig hilsen

Ellinge Smedie A/S​

Lars Peter Degn​

Adm. direktør

Firmaet​

Gl. Byvej 10, Ellinge

5540 Ullerslev

CVR: 15331178​

Vi er medlem af:

arbe