Lars Peter Degn stopper hos Ellinge Smedie A/S

​​Ellinge, d. 30. juni 2020

Lars Peter Degn stopper hos Ellinge Smedie

En enig ejerkreds har indgået aftale om, at jeg nu efter ca. 12,5 år hos Ellinge Smedie A/S kan udtræde som aktionær, direktør og bestyrelsesmedlem i Ellinge Smedie A/S, så snart de sidste detaljer er faldet på plads.

Under alle omstændigheder bliver min sidste egentlige arbejdsdag i Ellinge Smedie tirsdag d. 30. juni 2020.

Der er hverken noget nyt eller dramatik i, at jeg gerne vil stoppe hos Ellinge Smedie, og som de fleste ved, så har jeg forsøgt på at gøre det før, så jeg kan få mere tid til at arbejde med andre udfordringer.

Tidspunktet for min udtræden er jeg overbevist om, er et godt tidspunkt for Ellinge Smedie, da virksomheden gennem den nuværende ejerkreds tid har været inde i en god og positiv udvikling, hvis vi ser bort fra den påvirkning der er i øjeblikket på grund af Covid-19, og som mange andre virksomheder også er udsat for.

Virksomhedens daglige drift fortsætter uændret, idet alle virksomhedens nuværende og dygtige medarbejdere fortsætter i deres nuværende job.

Den resterende ejerkreds vil på torsdag d. 2. juli 2020 orientere om deres fremtidsplaner for virksomheden i forbindelse med sommerferieafslutning for medarbejderne.

For mit vedkommende vil jeg sige alle kunder, leverandører, forretningsforbindelser samt ikke mindst vores medarbejdere tak for et spændende samarbejde, og den opbakning jeg og virksomheden har haft – og jeg ønsker jer alle og jeres familier held og lykke i fremtiden!

Husk min dør er altid åben – men i fremtiden er det på Banemarken 1 – og når jeg kører hjem d. 30. juni 2020, så bliver til en lang frokost med Mona, og det glæder jeg mig fantastisk til!

Hav det godt alle sammen og rigtig god sommer!

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse bedes rettet til Ellinge Smedie A/S på 6598 1230 eller info@ellingesmedie.dk.

Med venlig hilsen

Lars Peter Degn

Firmaet​

Gl. Byvej 10, Ellinge

5540 Ullerslev

CVR: 15331178​

Vi er medlem af:

arbe